miercuri, 22 aprilie 2009

Baza de date cu firmele de consultanta din Regiunea Centru

Initiativa a fost luata datorita solicitarilor sosite atat din partea firmelor de consultanta, cat si din partea celor ce doresc sa depuna proiecte pentru obtinerea unor finantari nerambursabile prin Programul Operational Regional.

Deja au fost transmise firmelor de consultanta, existente in baza de date a agentiei, formularul de inregistrare a datelor de contact ale acestora. Formularul este impartit in 5 sectiuni ce contin datele de contact ale organizatiei, informatii referitoare la activitatea organizatiei, echipa organizationala, informatii referitoare la serviciile oferite de catre firme atat ca raza de actiune, dar si ca domenii specifice de activitate, precum si exemple de proiecte pregatite si fonduri accesate.

Pentru firmele de consultanta care nu sunt inscrise in baza de date a ADR Centru, dar care doresc sa-si promoveze serviciile si sa colaboreze cu cei interesati de accesarea fondurilor nerambursabile, formularul poate fi descarcat in format editabil si de pe site-ul ADR Centru, www.adrcentru.ro. Dupa completare formularului cu informatiile solicitate, acesta va fi transmis Departamentului Programe si Relatii Publice, mail programe@adrcentru.ro, unde va fi preluat si incarcat in baza de date.